Verzending binnen 1-2 dagen

Gratis verzending vanaf ‚ā¨100,- (NL)

Betaal achteraf met Klarna

Je staat er misschien niet bij stil, maar terwijl jij e-mails en appjes verstuurd, iets opzoekt bij Google, een website bezoekt of gewoon nieuwe sokken online koopt deel jij allerlei informatie, waarvan je graag hebt dat daar zorgvuldig mee wordt omgegaan. Bij flore is dat niet anders. Wij gebruiken bijvoorbeeld cookies, maar bewaren ook allerlei gegevens na contact of bij een opdracht.

Contactgegevens

Je hebt waarschijnlijk al in de gaten op welke site je zit, maar wie of wat is flore nu daadwerkelijk? Waar laat jij jouw waardevolle gegevens achter?
 
flore is bij de KvK ingeschreven op het adres Waatskamp 44, 6035 BV in Ospel.
 
Onze Functionaris Gegevensbescherming en jouw contactpersoon bij vragen over privacy is Floor Knapen. Haar contactgegevens zijn;
shop@florebeautyandfashion.nl
+31 6 57358018

Verwerkte persoonsgegevens

Wij verwerken jouw persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Dit verwerken gaat vaak automatisch (je stuurt ons bijvoorbeeld een e-mail, waardoor er gegevens op onze servers terecht komen) maar soms verwerken wij ook handmatig gegevens, zoals bij het aanmaken van facturen. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij (mogelijk) verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Geboortedatum
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Bedrijfsgegevens
  • IP-adres
  • Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch
  • Gegevens over jouw activiteiten op onze website
  • Lijst met contactgegevens van de klant via een app
  • Internetbrowser en apparaat type
  • Bankrekeningnummer

Wij zullen nooit actief gegevens verzamelen en verwerken uit het onderstaande overzicht:

  • Geslacht
  • Geloof of levensbeschouwing
  • Ras
  • Gezondheid
  • Persoonsgegevens van personen jongen dan 16 jaar

Hoewel wij geen intentie hebben deze gegevens te verwerken en jou nooit actief zullen vragen naar jouw geslacht of geloof, kunnen andere gegevens wel herleidbaar zijn tot deze informatie. Stuur je bijvoorbeeld een Whatsapp-bericht met een daaraan verbonden profielfoto, dan kan hier wellicht een geslacht of ras uit herleidbaar zijn.

Uiteraard gaan wij uiterst voorzichtig te werk met deze gegevens, maar mocht je toch reden tot zorgen hebben dan kijken we graag samen naar een oplossing.

Ook hebben wij niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Behalve als ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op.

Opslagperiode

Persoonsgegevens worden langere tijd bewaard. We verwijderen bijvoorbeeld jouw telefoonnummer niet elke keer nadat we met elkaar gebeld hebben. We beware  persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Daarop gelden enkele uitzonderingen welke we graag met je delen.

Correspondentie

Correspondentie – facturen, e-mails, app-berichten maar ook hardcopy – bewaren wij voor een periode van 7 jaren.

Contactgegevens

Jouw naam, e-mailadres en eventuele telefoonnummers en bedrijfsgegevens die jij aan ons verstrekt worden opgeslagen in ons Customer Relationship Management (CRM). De verwerkte gegevens worden daar voor onbepaalde tijd bewaard. Wil je niet dat we jouw gegevens bewaren, neem contact met ons op.

Bestellingen

Gegevens over gedane bestellingen bewaren wij voor de duur van ten minste 5 jaar.

Analyse

Voor het analyseren van het bezoekersgedrag op onze site gebruiken wij anonieme persoonsgegevens.

De anonieme persoonsgegevens zijn niet herleidbaar tot e-mailadressen, namen of bedrijven en worden verwerkt door Google Analytics. Deze gegevens worden voor onbepaalde tijd opgeslagen.

Delen van persoonsgegevens met derden

In sommige gevallen delen wij persoonsgegevens met derden. Dit is nodig voor het gebruik van hulpmiddelen, de uitvoering van een overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Denk bijvoorbeeld aan de verwerking van een betaling of het versturen van jouw bestelling.

Uiteraard nemen wij hierbij onze verantwoordelijk en houden wij oog op jouw belangen bij een veilige gegevensverwerking.

Voor zover het hulpmiddelen betreft, kunnen wij stoppen met het delen van persoonsgegevens nadat je hierover contact met ons opneemt.

Privacy verklaring Klarna: https://docs.klarna.com/klarna-payments/legal-and-privacy/eu/

Rechten

Je persoonsgegevens zijn van jou! Jij hebt dan ook allerlei rechten inzake het verwerken van gegevens door ons.
Wanneer je gebruikt wenst te maken van onderstaande rechten, dan kan dit door ons een e-mail te sturen met toelichting en een kopie van identiteitsbewijs (paspoort, identiteiskaart, rijbewijs). Op deze kopie mag je pasfoto, BSN-nummer en documentnummer onleesbaar maken.

Inzage

Je hebt het recht om ten alle tijden op te vragen, welke gegevens wij van jou verwerken en bewaren.

Rectificatie

Zijn jouw gegevens veranderd of foutief? Je hebt het recht om dit te laten wijzigen door ons.

Verwijderen

Wil jij dat we niet langer jouw gegevens verwerken en bewaren? Dan heb je recht op het laten wissen van deze gegevens, mits we niet wettelijk verplicht zijn deze gegevens te bewaren.

Bezwaar

Je hebt het recht om bezwaar te maken op het verwerken en bewaren van jouw gegevens door flore. Wij zullen de handelingen dan staken.

Klacht

Wanneer je van mening bent, dat wij niet juist met jouw gegevens omgaan, kun je altijd contact met ons opnemen. Je hebt echter ook recht op het indienen van een klacht bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Dit kan eenvoudig middels deze link.

Winkelmand

0

Geen producten in je winkelwagen.

X